Zaupajo nam najboljši. Smo pooblaščeni servis za Samsung in Apple, ter druge proizvajalce. V petih letih smo skrbno popravili preko 100.000 mobilnih aparatov. Lahko nam zaupate tudi vi!

Emonagram je:

  • Pooblaščen servis za Samsung, Huawei, Apple, Nokia, HTC, CAT, Emporio, Microsoft in Wiko.
  • Lokalni servis za BlackBerry, Cubot, General Mobile in Beafon
  • Servisni center za uporabnike mobilnih naprav znamke Apple iPhone
Servisiramo:


Post-prodaja je proces, zasnovan kot čim hitrejši in enostavni sistem, ki povezuje končnega uporabnika – naročnika ter servisni center, kjer se izvrši proces priprave na popravilo, popravilo samo in vrnitev naprave lastniku.

Hitrost, enostavnost in točnost informacij omogoča logistično-servisna baza podatkov lastnega razvoja, ki je plod dolgoletnih izkušenj v celotnem logističnem procesu končni uporabnik – popravilo – končni uporabnik.
Trg mobilnih naprav je hitro spreminjajoče se okolje. Proizvajalci, operaterji in trgovci se morajo hitro in učinkovito odzivati na spremembe v razvoju tehnologije, da bi uspešno vzdržali pritisk konkurence in prihajajočih sprememb. 

S profesionalnostjo opravljenih storitev, si je Emonagram prislužil mesto zaupanja vrednega partnerja pri širitvi proizvajalčevih prodajnih poti, kjer se logistični izzivi spremenijo v priložnost za dobiček. Emonagram zagotavlja "zadnjo miljo" distribucije priznanih blagovnih znamk mobilnih aparatov in dodatne opreme in nudi rešitve, ki so hitre, učinkovite in lahko izvedljive. 

Svoj uspeh merimo z zadovoljstvom uporabnikov naših prodajnih storitev.