parallax background

TCL- večkrat nagrajeni televizorji

Servis Sony in Maxcom
30. novembra, 2018
Cubot P20 LTE
8. januarja, 2019

TCL je tretji največji proizvajalec televizorjev na svetu

Televizorji tretjega največjega proizvajalca na svetu TCL izstopajo zaradi inovativne tehnologije, razkošnega dizajna, izjemne kakovosti in kristalno čiste slike.

TCL Xess X2 serija QLED TV, Nagrada za dizajn 2017!

                  

U55X9006, U65X9006

Edini Android QLED TV na svetu z nagrajenim ultra tankim dizajnom in neprimerljivim JBL zvokom!

Zahvaljujoč 360 ° zasnovi in vizualni izkušnji, ki jo nudi, je ta, za dizajn 2017 nagrajeni televizorizjemen iz vseh zornih kotov. Praktično brez okvirja nudi izredno visoko kakovostno sliko.  TCL QLED X2 serija združuje najmodernejšo vizualno tehnologijo (4K-UHD, Quantum Dot, HDR Premium, Ultra Micro Dimming in 10-bitni zaslon). Tehnologija Quantum Dot omogoča sliko z bogatejšimi barvami kot kdaj koli prej, HDR Premium pa s čudovitimi podrobnostmi, izjemnim kontrastom in optimiziranim Ultra Micro senčenjem čudovito reprodukcijo svetlih in temnih barvnih nians. Zaradi svojega 10-bitnega zaslona omogoča kinematografsko kakovost slike osupljivih barv in subtilnih različic od polne svetlobe do popolne teme. Vrhunska 3-kanalna akustika JBL zvočnikov na sprednji strani zagotavlja visoko kvalitetno preplavitev prostora z zvoki, glasovno upravljanje pa novo in vznemirljivo doživetje. Z glasovnim ukazom lahko dostopate do celotne vsebine platforme Android 6.0 s pomočjo vašega pametnega telefona in uživate v Netflixu in YouTubeu s kakovostjo 4K HDR, gledate na stotine filmov, TV oddaj in poslušate glasbo ali pa občudujete slike posnete z vašim pametnim telefonom.

Uradna stran proizvajalca: TCL QLED

TCL C70 serija Android TV Premium UHD C, Nagrada za najboljšo televizijo in dizajn 2017/2018!

        

U49C7006, U55C7006, U65C7006, U75C7006

Edinstvena slika in neprimerljiv zvok –  Red dot nagrada za dizajn, U 55C7006: najboljša televizija in dizajn leta 2017/2018!

Uživajte v televiziji elegantnega, modernega dizajna in vrhunske kakovosti osupljivo čiste slike z WCG življenjskimi barvami. High Dynamic Range Profesional (HDR Pro) omogoča neprimerljive črne barve in visoko kontrastne slike z vsemi podrobnostmi. Nova tehnologija 10-bitne globine slike omogoča 64x več odtenkov barv kot standardna televizija. Tudi ločljivost je neprimerljiva, saj ima 4 x več slikovnih točk in s tem 4 x večjo podrobnost slike. Eleganten, modern dizajn pa vas bo enostavno navdušil! Prestižna serija C70 ima JBL visokokakovostni, luksuzni zvočni sistem, z bogatimi nizkimi in visokimi frekvencami, ki bo doma pričaral enkratno doživljanje filma in pravo kinematografsko doživetje. Android TV 6.0 v celoti podpira Google Play (ki ponuja na tisoče filmov, iger, aplikacij in glasbe), Chromecast (s katerim lahko svoje priljubljene aplikacije iz svoje pametne naprave prenesete na televizor) in glasovno iskanje (z govorom preko svojega pametnega telefona ali s posebnim daljinskim upravljalnikom, ki ima mikrofon in razume ukaze v slovenščini, poiščete film ali aplikacijo). Android TV 6.0 omogoča vrhunsko zabavo z aplikacijami in vsebinami, nov način igranja igric pa omogoča igranje na televiziji in nadaljevanje na tablici ali telefonu.

Uradna stran proizvajalca: TCL C70

TCL P60 serija Android UHD P

                                     

U65P6046/U55P6046/UP49P6046/U43P6046

Legendarni televizorji s kristalno čisto sliko. Po zaslugi ločljivosti UltraHD (ki je štirikrat večja od Full HD) zaslona z 8 milijoni svetlobnih pik so slike popolnoma natančne in razločne. High Dynamic Range (HDR) proizvaja slike z osupljivo svetlostjo, bleščečo jasnostjo  in vidnimi tudi najmanjšimi podrobnostmi. Nov 10-bitni panel z več kot 64 x več barvami kot pri standardni televiziji vam ponuja realistične odtenke živahnih, živih barv, tehnologija Micro Dimming pa izkušnjo izjemnih podrobnosti svetlih in senčnih odtenkov in odličen kontrast. Ker je to Android TV, boste lahko uživali v svetovnem spletu, bogastvu omrežnih aplikacij, storitvi VOD, igranju igric in brskanju po internetu. Televizor ponuja popolnoma nov način igranja iger, saj jih lahko začnete igrati na pametnem telefonu in nadaljujete na televiziji, saj Google spremlja vaš napredek, tako da lahko nadaljujete kjer ste končali ali igrate z več igralci. Prostorski zvok DTS Premium je pravo zvočno doživetje, saj omogoča dekodiranje zvoka DTS Master, ki se uporablja v najnovejših 4K-UHD virih ter tako izboljša razumljivost pogovora, uravnava glasnost in ohranja konstanten zvok, kar vam da občutek, da ste v kinodvorani. Za glasovno upravljanje televizije, ki vam še olajša dostop do aplikacij, vam priporočamo nakup daljinskega upravljalnika TCL.

Uradna stran proizvajalca: TCL P60

TCL P600 serija SmartTV UHD P

                      

U43P6006, U49P6006, U55P6006

S svojim elegantnim, minimalističnim dizajnom je TCL prava paša za oči in popolni televizor za vsak dom. Z njim lahko uživate v Netfixu in YouTubu v kakovosti 4K HDR, ki nudi 4x več podrobnosti kot Full HD. Prav tako vas bo navdušil s sliko živih barv z mikrotemnenjem, bogati črnini in veliki kontrastnosti, ki vas postavi v središče dogajanja. Tudi kakovost zvoka ne zaostaja, saj Dolby Audio zagotavlja izjemno bogat, čist in močan zvok, ki bo zadovoljil vsa vaša pričakovanja. Vseeno ali boste gledali filme, oddaje, video posnetke ali koncerte, bo zvok upravičil vsa vaša pričakovanja. Poleg vsega naštetega, vam SmartTV 3.0 omogoča lažji dostop do 4K UHD HDR vsebin. S TCL TV in App Store si lahko naložite najljubše aplikacije, filme v visoki ločljivosti in igre.

Uradna stran proizvajalca: TCL P600

Več informacij z možnostjo naročila v spletni trgovini Smartson