TCL - The Creative LifeSlovensko tržišče je bogatejše za še enega velikega proizvajalca televizij – TCL.

TCL v svojih televizijah združuje najnovejšo tehnologijo in razkošno oblikovanje. Tehnologija, ki jo najdemo pri televizijah TCL postavlja to znamko en korak pred konkurenco. Najbolj poznane tehnologije so poleg mnogih drugih Quantum Dot, Wide Color Gamut in Premium HDR.


 

Android TV 6.0/7.0

Izvrstno sliko in zvok z zabavnimi vsebinami povezuje izjemni operacijski sistem Android 6.0/7.0 , ki predstavlja prefinjeno in enostavno uporabniško izkušnjo, ki bo popestrila vsak dom.Tretji največji proizvajalec televizij na svetu ponuja veliko izbiro modelov - od začetnih HD Ready/Full HD pa vse do premium UHD Quantum Dot televizij.

Posebni poudarek je na Android TV, ki predstavlja enostavno uporabo, preprost iskalnik in hiter dostop do vaših priljubljenih vsebin.


JBL zvok

Vrhunski JBL zvočni sistem v kombinaciji s tehnologijo DTS Premium Sound ustvarja izvrsten zvok - kot tisti iz kino dvorane.

Dolby Digital sound pa najdete v Smart TV modelih

 


Za zvok je poskrbel vrhunski JBL , ki je pri nekaterih modelih združen s tehnologijo DTS Premium Sound in ustvarja izvrsten zvok in doživetje kino dvorane, ki vas odnese v čisto drug svet.

Vsi televizorji vključujejo dve leti tovarniške garancije in tri leta dodatnega “Protecto jamstva”!
Kaj je v ponudbi? Kje lahko televizije kupite?


Preveri ponudbo
In naša najboljša in najbolj zmogljiva serija je...Xess X2 (4K QLED Android TV)