Vaše zaupanje in zadovoljstvo je naš uspeh


Emonagram d.o.o. je največji servisni center v Sloveniji. Zavedamo se, da vrhunski tehnološki izdelki zahtevajo vrhunsko obravnavo. Pooblaščeni smo za popravilo mobilnih naprav skoraj vseh blagovnih znamk. Imamo vse potrebne certifikate in opremo, naš servis je strokoven in zanesljiv.
Naše poslanstvo: Z delavnostjo, potrebnimi znanji, sposobnostjo in inovativnostjo smo zanesljiv in zaupanja vreden partner. Naša strast je zagotavljanje kakovostnih servisnih in drugih celovitih rešitev na področju mobilne telefonije in predanost je del naše korporacijske kulture. Izražena je v našem pristopu do dela, sodelavcev in poslovnih partnerjev. Gledamo v prihodnost, zato omogočamo seznanitev s praktičnimi znanji dijakom in prve delovne izkušnje študentom. Svoja znanja posredujemo starejšim in jim z nasveti pomagamo v hitro spreminjajočem se svetu mobilne telefonije. Z vami smo danes in ostajamo tudi v prihodnje.

Kako delamo

Svetovanje

Pred popravilom mobilnega aparata se posvetujemo z lastnikom

Originalni deli

Uporabljamo izključno originalne, atestirane in preizkušene rezervne dele, zato obdržite garancijo

Transparentnost

Cena popravila in potrebnih delov je transparentna in poznana v naprej

Jamstvo

Poleg originalnih delov vam zagotavljamo tudi najboljšo kakovost storitve

Zgodovina podjetjaPodejtje Emonagram, d.o.o. je nastalo leta 2011 s sodelovanjem med podjetjem CHS d.o.o. iz Slovenije in podjetjem MMM Agramservis d.o.o. iz Hrvaške. Podjetje CHS d.o.o. je bilo na telekomunikacijskem trgu v Sloveniji prisotno več kot 10 let na področju distribucije in poprodajne podpore znamk Qtek, HTC in BlackBerry. Podjetje MMM Agramservis d.o.o. ima večletne izkušnje, "know how" in reference v razvoju ter nudenju storitev v poprodajni podpori različnim proizvajalcem mobilne opreme in je specializiran partner operaterjem mobilne in fiksne telefonije.

Naša vizija: Zavedamo se, da je naš uspeh odvisen od zadovoljstva naših uporabnikov. Na hitro spreminjajočem področju mobilne telefonije bomo s konstantnim izpopolnjevanjem ostali najboljši, najkvalitetnejši, najhitrejši in najprijaznejši ponudnik servisnih storitev in poprodajne podpore na področju mobilne telefonije v Sloveniji.
 

Emonagram ni samo servis

Poleg prodaje in poprodajnih storitev ter logistične podpore mobilnih naprav, poslovnim strankam nudimo tudi:
 

Podporo

Podporo pri izboru, uporabi in nabavi mobilnih telefonov.


Logistično podporo

Logistično podporo pri reševanju distribucijskih zahtev.


Optimizacijo

Povratno logistiko in servisne storitve, ki optimizirajo poslovne in komunikacijske procese.


Zavarovanje

Kupcem novih naprav nudimo 1-letno zavarovanje za primer poškodovanja, naključnega uničenja, zloma zaradi padca, uničenja zaradi ognja ali tatvine.