25


29/01/2018

Novosti v Emonagramu

CUBOT KING KONG

Odporen, stilsko dovršen telefon

Sanjate o odpornem, stilsko dovršenem telefonu, ki ga ne bo potrebno polniti vsak dan?


Cubot King Kong je  atraktiven, čvrst in kvalitetno izdelan telefon s certifikatom IP68 in je odpornejši na prah in vodo. Telefon lahko vzamete s seboj resnično kamorkoli, saj deluje pri temperaturi od - 30 do + 60 stopinj. Trpežnost pri padcih mu omogočajo leva in desna stranica, ki sta narejeni iz trdne cinkove zlitine in gumirani vogali.

Telefon ima debelo in nedrsljivo ohišje, ki prenese 1 tono pritiska. Visoko kvaliteten 5'' ekran je dobro viden tudi v sončnem dnevu in je odpornejši na praske in padce. Telefon odlikuje močna, 4400 mAh baterija, ki skupaj s MTK procesorjem omogoča dobro avtonomijo, ter hitro delovanje. 

Zadnja kamera je 13 MP, sprednja 8 MP in s 0,03 sekundnim ostrenjem omogočata zajemanje odličnih fotogtrafij in video posnetkov. 

Android 7.0, MT6580 1.3 GHz štirijedrni CPU procesor, 2 GM RAM in 16 GB ROM zagotavljajo zanesljivo in tekoče delovanje. 

King Kong bo vaš zanesljiv spremljevalec, saj ma profesionalno GPS navigacijo in kompas, ki bosta nepogrešljiva pri vaših potovanjih.