25


27/10/2017

Novosti v Emonagramu

MAGIC - najnovejši član Cubot družine

Čarobni telefon mehkih linij

Družina Cubot je večja še za en model telefona. Najnovejši MAGIC ima simetrične, nežno zaobljene stranice na osmih vogalih in enostaven, čudovit ergonomski design.

Ekran je priročne velikosti 5'' in je prvi model Cubot-a, ki ima 3D steklo. Telefon omogoča upravljenje z eno roko in je izredno prijeten na otip. 
Dvojna zadnja kamera 13MP + 2MP z dvojno bliskavico je izjemno učinkovita pri slikanju v temi in slabši svetlobi. Sprednja kamera 5MP ima funkcijo lepotne obdelave, tako, da boste na slikah vedno brezhibni, sijoči in z očarljivim nasmehom.

Odlikuje ga močan MZ6737, 4-jedrni Cortex A-53 1.3GHz, GPU Mli-T720 MP2 procesor, katerega odlika je hitro delovanje ob majhni porabi energije.
Operacijski sistem Android 7.0 je izredno stabilen in gladko tekoč. 3GB notranjega spomina deluje z visoko hitrostjo, tako, da lahko na telefonu brezskrbno opravljate več stvari hkrati. 16GB ROM spomina lahko še povečate z MicroSD kartico do 126GB.

Možnost dveh SIM kartic vam omogoča, da imate službeno in domačo številko vedno na enem telefefonu, to pa vam bo prišlo prav tudi tudi pri potovanjih v tujino.

Telefon ima 2600 mAh odstranljivo baterijo.

Lep in zmogljiv telefon je na voljo že za 159,90€. Več na www.smartson.si