25


27/06/2017

Novosti v Emonagramu

BLACKBERRY KEYone

BlackBerry® KEYone omogoča najvarnejšo komunikacijo na svetu

Navdušujoče zasnovan, oblikovno popoln, BlackBerry® KEYone  omogoča z neprimerljivo učinkovitostjo najvarnejšo komunikacijo na svetu.

  

IZRAZITO DRUGAČEN

 

BlackBerry KEYone združuje 4,5-palčni zaslon (1620x1080 ločljivost / 434 PPI razmerja 3:2), ki ga varuje Corning®Gorilla®Glass4 in fizično tipkovnico, ki sta vdelana v eloksiran aluminijast okvir z na otip mehkim pokrovom. Tako vgrajena predstavljata najboljše v obstojnosti, stilu, in oblikovanju. Za super čiste in jasne slike bosta poskrbeli 12MP zadnja kamera z vodilnim Sony IMX378 senzorjem in 8MP sprednja kamera s 84-stopinjsko širokokotno lečo (obe z bliskavicami). Napravo poganja Android Nougat 7.1.

 

IZRAZITO BLACKBERRY

 

BlackBerry KEYone je na novo postavil komunikacijo s Smart tipkovnico, ki presega samo tipkanje; odziva se na dotik in kretnje ter omogoča do 52 prilagojenih bližnjic. Vgrajeni senzor prstnih odtisov skrbi za dodatno funkcionalnost in varnost.

 

IZRAZITO PRODUKTIVEN

 

Blackbarry KEYone poganja Qualcomm® Snapdragon™ 625 procesor z Adreno 506 GPU. Ima učinkovito baterijo z dolgo življenjsko dobo.  LTE kategorija 9  omogoča  super hitro izmenjavo datotek. Qualcomm Quick Charge ™ 3.0 tehnologija omogoča, da tudi 3505 mAh baterija (doslej najmočnejša v BlackBerry napravah) doseže 50% napolnjenosti v samo 36 minutah. Hub BlackBerry® zbira vsa sporočila na enem mestu; vključno z e-pošto, sporočili in besedili iz socialnih omrežij ter omogoča enostavno upravljanje več računov brez preklapljanja med aplikacijami.

 

IZRAZITO VAREN

 

Kar pa resnično razlikuje BlackBerry  od drugih pametnih mobilnih naprav, so vgrajene izboljšane varnostne funkcije. S prekaljenim operacijskim sistemom in z dodanimi varnostnimi ključi na procesorju ter prednaloženimi DTEK ™ by BlackBerry varnostnimi aplikacijami, je BlackBerry KEYone zasnovan tako, da nudi najbolj varno izkušnjo z operacijskim sistemom Android, kar je mogoče.

 

Navodila za KEYone