25


29/03/2017

Novosti v Emonagramu

Blackberry DTEK50

Najbolj varen Android pameten telefon na svetu

Denar hranimo v banki, ker je v njihovem sefu na varnem in ponoči vrata svojega doma zaklepamo, da bolj mirno spimo. Tudi naš pametni telefon bi moral skrbeti za našo zasebnost enako resno kot mi. Telefon spremlja naše življenje in ljudi, ki vstopajo vanj.  Slike naših otrok, kje živimo in kje delamo, s kom se družimo in kaj sporočamo, so zelo osebni podatki, ki jih želimo hraniti na varnem. In ker niso vsi pametni telefoni enako varni, vam predstavljamo Blackberry DTEK50 ™ , ki zagotavlja, da je delitev zasebnih podrobnosti vašega življenja: lokacije, slik in besedil, izključno vaša odločitev.

 

Kar res razlikuje BlackBerry  od drugih pametnih mobilnih naprav, so vgrajene izboljšane varnostne funkcije. S prekaljenim operacijskim sistemom in z dodanimi varnostnimi ključi na procesorju ter prednaloženimi varnostnimi aplikacijami, je DTEK50 zasnovan tako, da nudi najbolj varno izkušnjo z operacijskim sistemom Android, kar je mogoče.


Že s hitrim pogledom lahko preverite celotno varnostno oceno za svojo napravo: odlično, sprejemljivo ali slabo ter kaj lahko storite, da jo izboljšate. DTEK sledi vašim aplikacijam in vas obvesti, če nekdo brez vaše vednosti dostopa do vaših slik ali video posnetkov, vklopi vaš mikrofon, pošlje SMS ali dostopa do vaših stikov ali lokacije. Poleg tega ima vgrajene dodatne varnostne funkcije:  v primeru izgube telefona šifriranje ščiti vaše slike ali bančne podatke pred krajo, Password Keeper pa varno shrani vsa vaša gesla, informacije za prijave in pomembne zapise.

 

Vrhunski telefon DTEK50 pa ima poleg varnosti tudi druge odlične karakteristike. Poganja ga Qualcomm Snapdragon 617 Octa-Core, 64-bit (MSM8952 s 64 bit Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 + Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53) procesor. Operacijski sistem je Android 6.0, vrhunski zaslon je velikosti 5.2'' z ločljivostjo 1080 x 1920 slikovnih točk. Telefon ima 3GB delovnega spomin in 16GB za hrambo podatkov, MicroSD kartica pa omogoča kar do 2 TB dodatnega spomina. Za super čiste in jasne slike bosta poskrbeli 8MP sprednja kamera z LED bliskavico in 13MP zadnja kamera z brezhibnim samodejnim ostrenjem in dvobarvno bliskavico. DTEK50 ima legendarno pametno tipkovnico, ki se uči z vami; odziva na dotik in kretnje ter poveča hitrost in pravilnost tipkanja.

Vsestranski telefon lahko kupite že za 359,90 €.