25


22/03/2017

Novosti v Emonagramu

NOA Next - Prvi telefon za vašega šolarja

Odličen telefon za odlično ceno!

Vaš šolar je končno tako velik, da mu boste kupili telefon. Seveda si ga že zelo dolgo želi in končno boste popustili.  Prvi telefon ne bo najdražji in najhitrejši, bo pa tak, da bo vaš otrok lahko vedno v stiku z vami in vi z njim. V prostem času mu bo omogočal, da bo z njim raziskoval svet in igral igrice, ki mu bodo razvijale logično mišljenje, iznajdljivost in vztrajnost. Z njim bo fotografiral svet in ugotavljal, kako je lep. Slikal bo sebe in prijatelje in skupni trenutki bodo ovekovečeni za zmeraj. Telefon je čudovita pridobitev!

Da pa bo njegova uporaba varna, svojega otroka podučite kako ravnati z njim in kaj z njim početi in kaj ne. Vsekakor mora otrok vedeti, da je njegova telefonska številka skrivnost, ki jo lahko zaupa samo najboljšim prijateljem in tistim, ki jih pozna. Nikoli je ne sme dati neznancem!

Uporaba telefona zahteva svoj bonton. Kadar kličeta mama ali očka, se mora vedno oglasiti, saj je lahko kaj pomembnega. V šoli, kinu, muzeju, pri zdravniku pa mora na telefonu utišati zvonjenje in ga v tem času ne sme uporabljati. Telefon naj mu pomeni varnost. Na telefon mora paziti, da ga kje ne pozabi ali da mu ga kdo ne ukrade. Vedeti mora, da ste mu s telefonom dali zaupanje, da ga bo uporabljal pametno. Pred objavo slike prijatelja ali poslanim sporočilom mora pomisliti, ali bo nekdo tega vesel, ali ga bo to spravilo v zadrego in prizadelo. Pokažite mu, kako se poveže v wi-fi omrežje in mu pojasnite, da prenos podatkov lahko veliko stane. Najvažnejše pa je, da ga naučite, da telefon ni nadomestilo za igro s prijatelji in da prosti čas preživljate skupaj.

Torej kakšen naj bo prvi telefon? Predlagamo vam telefon NOA Next. S 5'' ekranom in kovinskim leskom ohišja, bo ravno pravšnji za vašega najnovejšega uporabnika. Tanek telefon in ergonomsko zaokroženi robovi bodo omogočili, da telefon lepo sede tudi v manjšo roko in omogoči dober oprijem. 2MP kamera spredaj in 5MP kamera zadaj, obe z bliskavico bosta poskrbeli, da bodo dogodki ostali nepozabni, slike pa vedno ostre in živih barv. Da telefon deluje brezhibno skrbi Spreadtrum 7731 procesor in 1GB delovnega spomina, za hrambo podatkov pa 8GB notranjega pomnilnika. Naprava ima 2300 mAh baterijo in Android 6.0 kot osnovo programske opreme. NOA Next je odličen telefon za vse, ki želijo pametni telefon za nizko ceno, vendar ne na račun počasnega delovanja. 

Kupite ga lahko za 82,90€ na https://www.smartson.si/izdelek_noa_next_black_noa_next_crn_darilo_zavarovanje, kje dobite kot darilo eno letno zavarovanje telefona pred poškodbami zaradi padca, ropa, ognja, dima ali nenamerne napačne uporabe.