25


27/02/2017

Novosti v Emonagramu

Noa H4se

NOA H4se je zadnja novost v liniji NOA telefonov. Bogat z lastnostmi in cenovno dostopen, preprosto zmagovalen telefon, ki vas bo prepričal. Čitalec za prstne odtise, 3 GB RAM, HD SONY 13 MP in še mnogo več...

NOA H4se je telefon srednjega cenovnega razreda, v katerem pa druge telefone s svojimi specifikacijami v mnogih pogledih krepko prekaša. NOA H4se ima ozek aluminijasti okvir v "sendviču" med dvema steklenima površinama, zaradi česar je zelo privlačen in eden izmed najmanjših 5-inčnih pametnih telefonov.

 

5-inčni zaslon je v Full HD, ima 1920 x 1080 slikovnih pik, 13 MP Sony kamera pa samodejno ostrenje. Da deluje brezhibno poskrbi MediaTek quad-core procesor in 3GB Samsung delovnega spomina, za hrambo podatkov pa 16GB notranjega pomnilnika. Naprava ima z 2200 mAh baterijo s hitrim polnjenjem in Android 6.0 kot osnovo programske opreme.

 

Njegova posebnost je zelo hiter in natančen bralnik prstnih odtisov, poleg tega pa NOA H4se ponuja tudi režo za spominski kartici, kot tudi podporo USB OTG, kar ne nudi niti veliko precej dražjih naprav.

 

Na voljo je v beli in črni barvi,  absolutno pa vas bo prepričal tudi s ceno 229,90€.

Več na https://www.smartson.si/izdelek_noa_h4se_black_noa_h4se_lte_crn_darilo_zavarovanje