25


01/02/2017

Novosti v Emonagramu

Beafon AL250 in AL550

Beafon AL250 in AL550 - idealna spremljevalca pri vaših aktivnostih

Beafon AL250

Če iščete priročen in lahek mobilni telefon, ste ga našli v modelu Beafon AL250. Na voljo je v črni in dveh kamuflažnih barvah: modri in rjavo-zeleni in je s svojo posebno obliko pravi magnet za oči. Ima pa tudi posebne značilnosti, zaradi katerih je bolj odporen in zato varen spremljevalec pri vaših pustolovščinah in športnih aktivnostih. Poleg osvetljenega barvnega ekrana in osvetljene tipkovnice ima funkcije kot so Buetooth, budilka, kalkulator, kamera in možnost dveh SIM kartic.
Cena: 44,90 €.

Več na: https://www.smartson.si/izdelek_al250_black_beafon_al250_dualsim_crn


Beafon AL550
Robusten AL550 je kos vsaki situaciji, saj je narejen prav za take priložnosti. Je zanesljiv spremljevalec pri vaših aktivnostih, saj vas ne bo pustil na cedilu niti v najhujših razmerah pri delu,športu ali pohodništvu. S certifikatom IP67 je odporen proti vodi, prahu in manjšim padcem. Resnično trpežen telefon! Majhen in kompakten je na voljo v dveh barvah: črno-sivi in črno-rdeči.
Osvetljeni barvni ekran, osvetljena tipkovnica, Bluetooth, kamera, budilka, radio, MicroSD do 16GB in možnost dveh SIM kartic so samo del njegovih posebnosti. Outdoor telefon v atraktivnem ohišju, bo popolnoma zadostil vsem vašim željam.
Cena: 75,90 €