25


20/01/2017

Novosti v Emonagramu

NOA H10

S ponosom vam predstavljamo najnovejši mobilni telefon Noa H10 z 10-jedrnim procesorjem Helio X27, 13MP sprednjo kamero z vgrajeno bliskavico in dvojno Samsung 13MP kamero s štirimi LED bliskavicami na zadnji strani.

Kristalno čist zaslon!

Noa H10 odlikuje odličen Sharpov 5,5-inčni zaslon narejen v 2,5D tehnologiji z ukrivljenim robom in s Full HD resolucijo. Za varnost skrbi hiter in natančen čitalec prstnih odtisov.

  

Močnejši kot kdajkoli!

 

Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del našega življenja in naši stalni spremljevalci. To pomeni, da naše delo in razvedrilo trpita, ko se moramo ustaviti, da napolnimo baterijo. Zato ima H10 močno 4000mAh baterijo s funkcijo hitrega polnjenja, ki zagotavlja, da je čas pred vtičnico čim krajši.

 


Hitrejši kot kdajkoli!

MediaTekov Helio X27 2.6GHz 10-jedrni procesor v kombinaciji s 4 GB delovnega pomnilnika in 32 GB spomina zagotavlja, da je vaš H10 mobilni telefon hiter tudi pri najzahtevnejših aplikacijah ki so na voljo, vključno s tistimi, ki šele prihajajo!Revolucionarne 3 x 13MP kamere!

Na zadnji strani skrbi za izvrstne fotografije dvojna SAMSUNG 13MP kamera s samodejnim ostrenjem. V slabših svetlobnih pogojih vam priskoči na pomoč štirikratna LED bliskavica in avtomatska izmera toplote, kar omogoča reprodukcijo barv vašega sveta v naravnem tonu. Fotografijo lahko fokusirate na drugo področje, tudi, ko ste jo že shranili in tako z eno samo sliko naredite več različic. S pomikom drsnika levo ali desno enostavno izberete nov cilj, ki ga želite imeti v središču pozornosti. Sprostite svojo ustvarjalnost z Noa H10!

 

Za najboljše selfije bo poskrbela sprednja 13MP kamera z izredno natančnostjo in bliskavico z mehko svetlobo. Tako boste vi in vaši prijatelji vedno na čudovitih slikah za najlepše spomine.

                              

Android 6.0       10-jedrni procesor     Hitro polnjenje       Prstni odtis         Dvojna kamera      4GB / 32GB


Več na https://www.smartson.si/izdelek_noa_h10_black_noa_h10_lte_crn

                                                                                                                                  Že za 389,90€