25


05/12/2016

Novosti v Emonagramu

Edinstveni mobilni telefoni General Mobile

Končno v prodaji najboljša telefona za vaš denar!

Naj vam najprej predstavimo tega malo neobičajnega proizvajalca.

 

General Mobile je Ameriško podjetje, ki je leta 2012 prešlo v roke Turške Telpe.  Malo neobičajno ali ne? Toda to še ni vse.  Telpa, ki se je do takrat ukvarjala z distribucijo elektronike, se je od takrat naprej, osredotočila samo na svojo novo blagovno znamko z namenom, da jo naredi svetovno znano.

General Mobile, se je odločil, da sodeluje z najboljšimi in najmočnejšimi: za proizvodnjo je najel Foxconn (največji svetovni proizvajalec elektronike nasploh; med drugimi, proizvaja iPhone za Apple), Corning (največji proizvajalec zaščitnih stekel; njegov je Gorilla Glass), Qualcomm (številka ena v mobilnih procesorjih in čipih), Sony (najboljše kamere za mobilne telefone), Wacom (najboljši zasloni na dotik na svetu), Panasonic  in Sharp!

Najpomembnejši partner pa je Google.  Sodelovanje se je poglobilo, ko se je Google leta 2014 odločil za program Android One, ki bi ''državam v razvoju'' prinesel polno izkušnjo pravega Androida. General Mobile je v tem videl priložnost, da s pomočjo Googla, ponudi najnovejšo visoko tehnologijo in nizko ceno, primernejšo za manj bogate trge.

 

Tako sta nastala telefona General Mobile 5 in 5 Plus, ki s svojimi karakteristikami premagata tudi dvakrat dražje mobilne telefone. Najzanimivejše pa je, da imata najnovejšo verzijo Androida: 7.0 Nougat.

 

General Mobile  je v letu in pol postal drugi največji ''igralec'' v Turčiji (obvladuje 20% tržišča, večji je le Samsung) in se razširil na več kot deset držav.


Torej: General Mobile 5 in 5 Plus sta PRVA prava Android One telefona v Evropi z možnostjo nadgradnje na najsodobnejši Android 7.0 NOUGAT. Za hitro delovanje skrbi odličen procesor Qualcomm Snapdragon,  za njuno zaščito pa Corning® Gorilla ® Glass 4. Revija Monitor je novembra 2016 telefon 5 Plus ocenila kot najboljši nakup!
General Mobile 5 Plus LTE  
Procesor: Qualcomm MSM8950 Snapdragon 617 Octa-core1,5 GH, 3 GB RAM in 32GB ROM.

FullHD zaslon z velikostjo 5.5'' zagotavlja vrhunsko sliko. Primarna in sekundarna kamera imata obe po 13 MP in vam omogočata vrhunske posnetke in portrete. Na voljo v temno sivi, roza zlati, zlati in srebrni barvi.


       
General Mobile 5 LTE
Procesor: Qualcomm Snapdragon 410 Quad-core, 1,2 GHz, 2 GB RAM-a in 16GB ROM.

Vrhunski zaslon 5.0'', primarna kamera s 13 MP in dvojnim flashom ter sekundarna kamera s 5 MP.

Na voljo v črni in beli barvi.

 

Že za 159,90€!

 

Več na: https://www.smartson.si/izdelek_gm_5_black_general_mobile_5_lte_crn