25


08/05/2018

Novosti v Emonagramu

Zapestnica BELLABEAT za moderne ženske

Pametni nakit

Pametne zapestnice Bellabeat

Najbolj ženstveni pametni nakit je namenjen modernim ženskam, ki želijo biti v stiku s svojim telesom. Pametni nakit spremlja vašo aktivnost, beleži korake, kvaliteto spanca, preko aplikacije spremljate količino popite vode, menstrualni cikel, čas meditacij in stopnjo stresa. Obesek, ki sta ga zasnovala hrvaški matematik in slovenska umetnica, je dobil nagrado ''Best Europe's Health Startup'' in do leta 2017 so prodali že preko 700.000 primerkov po celem svetu. Čudovito oblikovan nakit se lahko nosi kot zapestnica, obesek ali priponka.

Na voljo sta dve verziji:

Bellabeat Leaf Nature: obesek iz temnega lesa ujetega v nerjaveče jeklo rožnato-zlate barve. Komplet vsebuje obesek, zapestnico, verižico in orodje za menjavo baterije.

 
 

Več na https://www.smartson.si/izdelek_ht_10lf_rg_01_bellabeat_leaf_nature


Beallabeat Leaf Urban: Silver - vodoodporen s certifikatom IPX6, osupljiva imitacija kamna z ogrodjem iz nerjavečega jekla srebrne barve. Komplet vsebuje obesek, zapestnico, verižico ter orodje za menjavo baterije.
  
Več na https://www.smartson.si/izdelek_ht_20lf_sl_02_bellabeat_leaf_urban

POGOSTA VPRAŠANJA

Povezovanje z več Leaf obeski

Sedaj lahko z aplikacijo povežete več kot en obesek Leaf. Tako lahko imate več obeskov in vedno izberete tistega, ki se najbolje prilega vašim oblačilom, ali pa počutju.

Nov obesek lahko dodate pod nastavitvami aplikacije s pritiskom na »Add a device«. Ko se napravi povežeta bo vsaki dodeljeno določeno ime rože, da ju lahko ločite. Če želite, lahko ime rože spremenite.

Alarme lahko nastavite na vsakem obesku posebej. Oba obeska bosta sledila vaši aktivnosti, lahko pa boste izbrali katerega želite sinhronizirati. V primeru, da boste nosili oba istočasno, bo aplikacija pametno združila podatke, zato ni skrbi, da bi se podatki podvajali.

Zakaj se moj obesek imenuje po roži?

Obeski se imenujejo po različnih rožah (Lily, Magnolia, Sunflower) zato, da jih (v primeru, da uporabljate več kot enega) lahko ločite. Pred nastavljeno ime lahko kadarkoli spremenite.

Zakaj je moj Leaf zaklenjen?

Povezali ste ga z drugim računom

Obesek ste povezali z računom, ki je drugačen od računa, ki ga želite povezati sedaj. Ali je možno, da ste ob prvi prijavi uporabili drugačen elektronski naslov? Prijavite se s prvotnim naslovom in aplikacija bi morala delovati.

Ob ustvarjanju računa ste se zatipkali

Če se ne spomnite, da bi prejeli potrditveno sporočilo na vaš elektronski naslov po vpisu, je možno, da ste se zmotili pri vpisovanju elektronskega naslova. Kontaktirajte nas preko podpore na naši spletni strani https://support.bellabeat.com/hc/en-us/articles/212804289-Why-is-my-Leaf-locked- in z veseljem vam bomo pomagali.

Leaf ste dobili kot darilo, ali pa ste kupili rabljenega

Prosite prejšnjega lastnika, da v svoji aplikaciji prekine povezavo z obeskom.

Pozabil sem geslo

Sledite navodilom na https://support.bellabeat.com/hc/en-us/articles/115004048929-I-forgot-my-password-

Kako spremenim elektronski naslov?

Iz elektronskega naslova, ki je trenutno v uporabi pošljite mail na support@bellabeat.com in prosite za zamenjavo. Elektronski naslov, ki je trenutno v uporabi vidite v nastavitvah aplikacije.

Če ste se pri vnosu elektorskega naslova zatipkali nam to sporočite na zgornji naslov in navedite rojstni datum ter elektronski naslov, ki ga želite uporabljati.

Kako izbrišem račun

Pošljite zahtevo na support@bellabeat.com

Kako predam obesek drugemu uporabniku?

Najprej v nastavitvah svoje aplikacije prekinite povezavo, nato bo obesek lahko uporabljal nekdo drug.

Izgubil sem obesek, kaj lahko storim?

Če vsaj približno veste, kje bi se obesek lahko nahajal uporabite aplikacijo Bluetooth scanner in poizkusite obesek poiskati.

Če se obesek nahaja v radiju 9 metrov se bo pokazal kot Leaf (XXXX), potem pa ga je potrebno le še poiskati. Aplikacija vam bo pokazala število dBm in manjše kot bo to število, bliže bo obesek.

Zamenjava baterije

Leaf deluje z zamenljivo baterijo CR2032. Ta baterija zdrži do 6 mesecev, točen čas delovanja pa je odvisen od več dejavnikov (število sinhronizacij, aktivni alarmi, posodobitve). 

Kako zamenjam baterijo?

Baterijo zamenjate s pomočjo seta za menjavo baterije. Video z navodili najdete na https://support.bellabeat.com/hc/en-us/articles/212804829-How-do-I-change-the-battery-