Podjetje HONOR je trendovska blagovna znamka narejena za mlade po vsem svetu. V zadnjih petih letih je blagovna znamka doživela eksplozivno rast, kar je rezultat najvišjih standardov na področju revolucionarnih tehnologij in vrhunskega oblikovanja izdelkov.

Poslanstvo podjetja je ustvariti inteligenten nov svet, ki pripada mladim. Z vrhunskim dizajnom prelivajočih se barv HONOR izraža svetle, barvite, dinamične, raznolike elemente življenja.

V skladu s sloganom "HONOR my world" (''Spoštuj moj svet''), gradi skupnost mladih, povezanih s tehnologijo in vrednotami kot so individualnost, biti gospodar lastne usode in z željo po ustvarjanju lepšega sveta.

HONOR View20


Vidi nevidno!
HONOR View20 označuje novo obdobje v tehnologiji pametnih telefonov. Njegova izredna 48MP kamera omogoča zajem 3D slike in spreminja igro v svetu fotografije, medtem, ko močan Kirin 980 Al set čipov in revolucionarna tehnologija premikata meje uporabe telefona in popolno igralno izkušnjo.Ima dvojni GPS sprejemnik za natančnejše določanje lokacije, vgrajeno trojno WiFi anteno za superioren sprejem signala v vsakem prostoru, vgrajeno super hitro polnjenje Honor Super Charge z največjo močjo polnjenja do 22,5W, ki vam omogoča da napolnite aparat do 55% v le 30 minutah, USB-C,in še mnogo več!

 
 
 
HONOR 10 Lite


Modna umetnina: mladosten, s čudovitim ekranom in neprekosljiv za snemanje selfijev!
Najnovejši Honor 10 Lite Lite ima impresiven, 6.21'' ekran, ki pokriva 90% sprednje strani telefona. Odlična sprednja 24MP kamera v kombinaciji s tehnologijo svetlobne fusije 4 v 1, kompenzacijo osvetlitve in algoritmom za polepšanje zagotavlja vrhunske selfije v dnevni in nočni svetlobi. Zadnja dvojna 13MP + 2MP kamera s široko F/1.8 zaslonko samodejno optimizira posnetek in poveča osvetlitev za 50%, kar omogoča profesionalne slike tudi v najslabši svetlobi. Nabor čipov Kirin 710 in vodilno Cortex-A73 jedro zmanjšujeta skupno porabo energije in zagotavljata bolj tekoče in brezhibno delovanje. 3 GB RAM poveča hitrost obdelave pametnega telefona in 32 GB pomnilnika, ki se lahko razširi na 512 GB. Neprekosljiv telefon za igranje igric!

 
HONOR 8A


Telekomunikacijska umetnina!
Honor 8A je brez dvoma vaša najboljša izbira. Ima velik, 6.09'' ekran, ki pokriva skoraj celotno sprednjo stran in ima zmanjšano sevanje modre svetlobe, kar deluje na vaše oči manj obremenjujoče ko ga uporabljate več časa. Ekran ima najnovejšo tehnologijo zaznavanja dotika in je idealen za enoročno upravljanje. Za hitro delovanje skrbi Mediatek 8-jedrni, 2.3 GHz MT6768 procesor in delovni pomnilnik z 3 GB, 32 GB notranjega spomina pa je možno razširiti s spominsko kartico do 256 GB. Novi SmartPA zvočniki zagotavljajo 30% močnejši zvok v primerjavi s prejšnjo generacijo zvočnikov. Telefon ima 13MP glavno kamero s f/18 zaslonko za odlične slike tudi ponoči, 8MP sprednja kamera z inteligentno olepšavo pa omogoča čudovite selfije. 3020 mAh baterija z vgrajenim sistemom varčevanja omogoča dolgo uporabo. Omogoča dve SIM kartici, ima odklep na prstni odtis, odklep na prepoznavo obraza pa deluje tudi v temi!

 
 
 
HONOR 8X


Telefon, ki presega meje!
Honor 8X ima čez skoraj celo sprednjo stran impresiven, 6.5'' ekran, ki pokriva 5.5'' velik telefon. Ekran ima zmanjšano sevanje modre svetlobe, kar deluje na vaše oči manj obremenjujoče ko ga uporabljate več časa, možnost nočnega načina za lahko branje pred spanjem, v sončni svetlobi pa je slika jasnejša in vidnejša. Nabor čipov Kirin 710 in vodilno Cortex-A73 jedro zmanjšujeta skupno porabo energije in zagotavljata bolj tekoče in brezhibno delovanje, 4 GB RAM poveča hitrost, 64 GB pomnilnika pa lahko še razširite na 391 GB. Odlična 20MP + 2MP dvojna kamera s f/1.8 zaslonko prepozna 22 različnih kategorij objektov in 500 scenarijev v realnem časčasu, stabilizira zajem slike, z lepotnim učinkom pa lahko retuširate fotografije na podlagi segmentacije področja. Omogoča snemanje videov s 16x počasnejšim načinom. Sprednja 16MP kamera s f/2.0 zaslonko omogoča selfije studijske kvalitete.