Podjetje Shenzhen Huafurui technology Co.,Ltd je eno od hitro rastočih kitajskih podjetij, ki pod eno streho združuje tako proizvodnjo, kot tudi prodajo, skladiščenje in logistiko za znamko Cubot.

Raziskovalni center znamke Cubot se nahaja v največjem poslovnem okrožju za elektroniko - v HuaQiangBei z 200 zaposlenimi in kar nekaj proizvodnimi linijami. Zaradi urejenega čezoceanskega skladiščenja ima podjetje hitro in tesno povezavo z verigami trgovin po vsem svetu.

Tehnologijo razvijajo v Evropi, Južni Ameriki, Saudski Arabiji in Rusiji. Ker s svojo tehnologijo pokrivajo vse najbolj pogoste mobilne signale, so izjemno konkurenčni z najnovejšo mobilno tehnologijo in izredno nizkimi cenami. Cilj znamke Cubot je, da se razvije v znano mednarodno znamko.

Cubot King Kong


Izjemno zmogljiv telefon, ki vas ne bo razočaral!
Cubot King Kong je atraktiven, čvrst in kvalitetno izdelan telefon s certifikatom IP68 in je odpornejši na prah in vodo. Deluje pri temperaturi od - 30 do + 60 stopinj C. Stranici sta narejeni iz trdne cinkove zlitine, vogali so gumirani. Telefon ima debelo in nedrsljivo ohišje, ki prenese 1 tono pritiska. Visoko kvaliteten 5'' ekran je je dobro viden tudi v sončnem dnevu in je odporen na praske in padce. Telefon odlikuje močna, 4400 mAh baterija, ki skupaj s MTK procesorjem omogoča dobro avtonomijo, ter hitro delovanje.

 
 
 
Cubot Nova


Kvaliteta in ugodna cena v enem!
Najnovejši Cubot Nova je super telefon prav v vseh ozirih. Velik, 5.5'' ekran predstavlja 83% ekrana. Za gladko delovanje skrbi MT6739 procesor, 3GB pomnilnik in 16GB delovnega spomina. Android 8.1 omogoča upravljanje več aplikacij hkrati, obe SIM ležišči pa omogočata LTE (4G) povezljivost. Telefon ima 13MP glavno kamero, ki zajame sliko v 0,2 sekunde in s pomočjo naprednih Cubot algoritmov zagotavlja kristalno jasne slike. 8MP sekundarna kamera ima avtomatični fokus in funkcijo polepšanja. Poleg vsega pa ima telefon tudi senzor za prstni odtis, ki bo poskrbel za dodatno varnost vaše naprave!

 
Cubot J3


Neverjeten telefon za še bolj neverjetno ceno!
Cubot J3 je zaradi poenostavljenega Android GO operacijskega sistema 15% hitrejši od ostalih in je odličen prvi telefon. Ima 5'' ekran z zaobljenimi vogali, ki udobno sede v roko in je ravno pravšen za v žep. Za gladko delovanje skrbi MT6580 procesor, ki porabi malo energije in delovni pomnilnik z 1 GB, 16 GB notranjega spomina pa je možno razširiti s spominsko kartico do 64 GB. Telefon ima prepoznavanje obraza (Face ID), tako, da ga boste lahko odklenili samo vi.

 
 
 
Cubot P20


velik telefon za še večje podvige!
Cubot P20 ima velik, ultra jasen 6.18'' ekran, osupljive resolucije, ki je tanjši in lažji ter odlično viden. Zaslon s 403PPI podpira 4K filme, ki jih boste z lahkoto shranili na 64GB notranji pomnilnik z možnostjo razširitve z dodatno 128GB spominsko kartico. Odlični kameri in močna baterija. Odličen telefon za odlično ceno!