parallax background

Cubot King Kong

Cubot X18
6. novembra, 2018
Nokia 2 LTE
6. novembra, 2018

Cubot King Kong

Odporen, stilsko dovršen telefon

Sanjate o odpornem, stilsko dovršenem telefonu, ki ga ne bo potrebno polniti vsak dan?

Cubot King Kong je  atraktiven, čvrst in kvalitetno izdelan telefon s certifikatom IP68 in je odpornejši na prah in vodo. Telefon lahko vzamete s seboj resnično kamorkoli, saj deluje pri temperaturi od – 30 do + 60 stopinj. Trpežnost pri padcih mu omogočajo leva in desna stranica, ki sta narejeni iz trdne cinkove zlitine in gumirani vogali.
Telefon ima debelo in nedrsljivo ohišje, ki prenese 1 tono pritiska. Visoko kvaliteten 5” ekran je dobro viden tudi v sončnem dnevu in je odpornejši na praske in padce. Telefon odlikuje močna,4400 mAh baterija, ki skupaj s MTK procesorjem omogoča dobro avtonomijo, ter hitro delovanje.
Zadnja kamera je 13 MP, sprednja 8 MP in s 0,03 sekundnim ostrenjem omogočata zajemanje odličnih fotogtrafij in video posnetkov.
Android 7.0, MT6580 1.3 GHz štirijedrni CPU procesor, 2 GM RAM in 16 GB ROM zagotavljajo zanesljivo in tekoče delovanje.
King Kong bo vaš zanesljiv spremljevalec, saj ma profesionalno GPS navigacijo in kompas, ki bosta nepogrešljiva pri vaših potovanjih.