Bea-fon Mobile GmbH je avstrijsko podjetje, ki zaposluje več kot 1500 ljudi. Podjetje je specializirano za prodajo mobilnih naprav, ki so enostavne za uporabo, modernega izgleda in omogočajo določene dodatne funkcije za varnost uporabnika.

Beafon se tako osredotoča na osnove - mobilni telefoni s funkcijami, ki jih zares potrebujete. Enostavni za uporabo in z jasnim uporabniškim vmesnikom bodo prepričali ciljne uporabnike in jim olajšali vsakodnevno uporabo mobilnega telefona.

Dodatno izstopa linija Silver Line, ki z SOS tipko še dodatno pomaga uporabnikom da se počutijo vedno povezani in varni. Izjemna funkcija tako poveča varnost otrok, ekstremnih športnikov in starejših občanov.

Beafon SL590Vrhunski telefon Bea-fon SL590 na preklop vas bo navdušil s kvalitetno izdelavo in preprosto uporabo. Polnilna postaja vam bo olajšala polnjenje telefona, zelo glasno zvonjenje vas bo opozorilo na klic tudi v hrupnih okoljih, SOS tipka pa vam bo predstavljala varnost. Kamera in velik barvni zaslon vam bosta omogočila zajem slik in prikaz klicatelja, gumirano ohišje pa varen prijem. Z velikimi tipkami in prikazi z velikimi črkami je to idealen telefon za starejše uporabnike.

Preveri ponudbo
 

Beafon C240Telefon Bea-fon C240 Dual SIM vas bo navdušil s čudovitim, elegantnim dizajnom, ki odlično sede v roko. Preklopni telefon z možnostjo uporabe dveh SIM kartic ima velik in pregleden zaslon. Na zadnji strani ima kamero, ki vam bo omogočila zajem slik vaših najbližjih.

V lakirano črni ali barvi šampanjca bo ta telefon vaš eleganten in zanesljiv spremljevalec.Beafon C350Bea-fon C350 Dual SIM ima ekstra velik 2,8'' zaslon in samo 8,75 mm debeline. Navdušila vas bo njegova gumirana površina in odličen oprijem. Zahvaljujoč rahlo zvišani tipkovnici, bodo vse funkcije lahko dosegljive.

S posebno strukturo menija, ki so ga razvili pri Bea-fonu lahko hitro in enostavno dostopate do vseh pomembnih funkcij kot so: 2MP kamera, svetilka, budilka, kalkulator, radio in prostostoječa funkcija pogovora. Estetsko dovršen telefon je prava paša za oči.

Preveri ponudbo