Emonagram d.o.o. je Apple Authorized Service Provider (AASP) kar pomeni, da je s strani proizvajalca Apple Inc. uradno pooblaščen za zagotavljanje celovite podpore: zamenjave naprav ter popravil.

Po AASP Pravilniku Emonagram zaposluje Apple certificirane tehnike (ACMT), ki se redno usposabljajo in ocenjujejo s strani Appla, tako da ste lahko prepričani, da vam bodo pomagali visoko usposobljeni in izkušeni strokovnjaki.
apple-zamenjava-zaslona-ekrana-v-istem-dnevu


Popravilo zaslona v istem dnevu!


Ali veste da lahko na vašem iPhone-u zaslon popravite že v enem dnevu? Sliši se super, kajne?

Prinesite svoj iPhone v našo poslovalnico. Popravilo opravijo naši certificirani Apple serviserji, ki koristijo samo originalne dele, tako je vsako popravilo opravljeno profesionalno. Vse naprave sprejete do 13:00h, bodo popravljene v istem dnevu. Ta možnost hitrega popravila je na voljo za modele iPhone 7 in novejše. Za dodatna vprašanja in informacije se lahko obrnete na info@emonagram.si.

Ko želite kvaliteto in hitrost, izberite servis Emonagram.

Pošlji povpraševanje

Sprejem naprave v popravilo


Naprave sprejemamo v popravilo na sedežu družbe Emonagram, d.o.o., Riharjeva ulica 26 v Ljubljani. Napravo z opisom težave in potrebno dokumentacijo za popravilo v roku garancije (originalni račun in garancijski list) posredujete našemu osebju, za kar vam bodo izstavili potrdilo.

Garancija ne vključuje poškodb mehanske narave ali povzročene zaradi tekočine in vlage. Za mednarodne garancije je obvezna predložitev računa in izpolnjen garancijski list.

Odkrivanje napak traja v povprečju do tri delovne dni.

Zamenjava naprave ali okvarjenega dela traja povprečno 3-5 delovnih dni.

Status popravila vaše naprave lahko spremljate na Status telefona

Vprašanja glede dela servisa lahko pošljete na elektronski naslov: info@emonagram.si

 
 
 

Garancija in popravilo


Vsi Apple računalniki, iPad, iPod aparati in spremljajoči dodatki proizvajalca Apple Inc., imajo enoletno omejeno garancijo od datuma nakupa, navedenega na računu. Garancija pokriva pomanjkljivosti in napake do katerih je prišlo pri proizvodnji. Več informacij o enoletni omejeni garanciji, si lahko ogledate

TUKAJ

Vse naprave kupljene in ustrezno registrirane z Apple Care pogodbo imajo pravico servisiranja skladno z določili in pogoji AppleCare. Več informacij si lahko ogledate

TUKAJ

Za servisiranje naprav, ki imajo garancijo Apple Care morate zagotoviti izvirno dokazilo o nakupu storitev in izdelkov.

 

Servis iPad in iPod ter spremljevalnih dodatkov proizvajalca Apple, Inc.


Za iPod in iPad naprave ter spremljajoče dodatke se v primeru okvare vrši popravilo v obdobju enoletne garancije v skladu z Applovim pravilnikom, ki ga najdete na tej povezavi.

Po preteku enoletne omejene garancije je možno popravilo naprave v skladu z Applovim pravilnikom za področje Slovenije in po ceniku podjetja Emonagram d.o.o.

Pri iPod napravah delimo okvare na napake na bateriji in druge okvare. Pri iPad napravah ni kategorizacije okvar, temveč se vse obravnavajo enako.

Garancija zamenjanega aparata je 90 dni oziroma do izteka prvotne garancije (kar je bolj ugodno za uporabnika).


Servis iPhone naprav


Popravilo iPhone naprave se vrši v skladu z Applovimi postopki servisiranja: z zamenjavo okvarjenega dela, za katerega Apple dovoli popravilo, ali, če to ni mogoče, z zamenjavo naprave.

Cenik popravil/nadomestilo iPhone naprave je na voljo tukaj

Apple ponuja možnost zamenjave razbitega zaslona izven garancije. Upoštevajte, da se naprava popravlja v Apple pooblaščenem servisu izključno z originalnimi deli. Popravilo traja v povprečju do 10 dni, naprava pa dobi proizvajalčevo garancijo 90 dni oziroma do izteka prvotne garancije (kar je bolj ugodno za uporabnika).

Servis Apple računalnikov


* Diagnostika napak na Apple računalnikih in drugi opremi
* Prenos podatkov na nov računalnik
* iPod - nameščanje iOS / obnova / ponastavitev gesla / posodobitev / nadgradnja iOS
* iPad / iPhone - obnova/ ponastavitev gesla / posodobitev
* Namestitev ali ponovna namestitev Mac OS
* Vzdrževanje (po pogodbi)
* Namestitev / Nadgradnja HDD / SSD / spomina
Apple je pripravil več informacij in nasvetov pri reševanju problemov. Najdete jih TUKAJ.